Solicită evaluare GRATUITĂ

Infiintare PFA

Date De Contact

Te rog sa ne contactezi pentru mai multe informatii.

Contacteaza-ne

Optiunea ” Infiintare PFA ” este preferata de majoritatea intreprinzatorilor individuali. Aceast lucru se datoreaza, in principal, faptului ca PFA-ul reprezinta forma juridica cea mai convenabila pentru persoanale care lucreaza pe cont propriu. Este foarte usor de gestionat iar contabilitatea se tine in partida simpla. Deci, nu este obligatorie angajarea unui contabil.

Costurile de infiintare PFA sunt mai mici decat la celelalte forme juridice si procedura de radiere este mult mai simpla. PFA-ul nu are personalitate juridica insa poate avea angajati.

Dezavantajele acestei forme juridice sunt legate de imprejurarea ca, la PFA, raspunderea este personala. Cu alte cuvinte, titularul PFA-ului raspunde cu averea proprie pentru prejudiciile produse de PFA.

PFA-ul, ca entitate economica, este reglementat de Ordonanta de Urgenta nr. 44 din 2008 care stabileste procedura de inregistrare si autorizare precum si regimul juridic al acestei entitati.
Incepe acum si in maxim 3 zile ai firma infiintata !

Rapid

Imediat dupa ce primim informatiile, ne apucam de infiintarea societatii.

Simplu

Tu ne furnizezi informatiile, iar noi completam si depunem dosarul pentru infiintarea firmei.

Consultanta Gratuita

Toate costurile sunt specificate la sectiunea Preturi, pe website-ul nostru.


Cum functioneaza?

Infiintarea unui SRL presupune parcurgerea mai multor etape, de care societatea noastra se va ocupa si va oferi explicatii practice pentru fiecare dintre acestea. Prima dintre acestea este rezervarea denumirii, urmata de stabilirea sediului social, declaratiile si specimenul, redactarea actului constitutiv, stabilirea capitalului social si depunerea dosarului.

  • Introduci datele tale si ale firmei
  • Semnarea Documentatiei
  • Primesti dosarul complet
  • Depui dosarul la Reg. Comertului

Completeaza formularul de comanda online si trimite-ne pe e-mail copiile actelor tale. Daca preferi, poti aduce actele personal (tu decizi).Solicita consultanta gratuita!

Rapid, ieftin, si de calitate la cele mai mici preturi din Tulcea.