Solicită evaluare GRATUITĂ

Despre Noi

Impreuna, pentru proiectele dumneavoastra !

Cea mai importanta caracteristica care ne diferentiaza de alte societati este eficienta. Gasim rapid solutii pentru problemele dumneavoastra, oricare ar fi acestea.

Suntem o echipa formata din profesionisti cu experienta de peste 12 ani in domeniul juridic, care pun in mod constant cunostintele noastre in serviciul dumneavoastra. Societatile infiintate, proiectele reusite si clientii multumiti ne recomanda ca un partener serios.

Pasiunea si ambitia sunt caracteristicile primordiale ale unei echipe de consultanti concentrati pe bunastarea clientilor. Scopul nostru este sa oferim servicii integrate atat celor care fac primii pasi in afaceri, cat si celor care cauta servicii complexe privitoare la afacerea dumneavoastra.

Oferim solutii complete si corecte, in timp util, de infiintari, modificari si radieri firme. De asemenea, oferim servicii de consultanta pentru proiecte pe fonduri europene si guvernamentale, elaborare planuri de afaceri si cereri de finantare. Solutiile noastre sunt apte sa va procure un avantaj net intr-o piata destul de complexa si dificila. Asta inseamna atat consultanta in afacerea dumneavoastra, cat si intermediere pe probleme juridice si fiscale, propunandu-ne sa reactionam cat mai rapid si eficient la orice cerere, sa facilitam atingerea scopurilor cu consum minim de timp si bani.

Valorile care ne ghideaza in relatia cu clientii nostri sunt profesionalismul, transparenta, comunicarea permanenta si verticalitatea.

Posibilitati si oportunitati nelimitate

Oricare ar fi nevoile dumneavoastra, sunteti in locul potrivit !
Va ajutam sa gasiti solutiile ce vor garanta succesul afacerii intreprindeti .

Daca activati in urmatoarele domenii, sunteti in locul potrivit.

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

Înscriete astazi pentru sugestii, sfaturi si cele mai recente stiri despre infiintari firme.

Echipa noastra

Marin Vasile

Consultant în Afaceri și Fonduri Europene

  • Telefon: 0742..358.784
  • birouvasilemarin@yahoo.com

Rapid, ieftin, si de calitate la cele mai mici preturi din Tulcea.